Help ons met sponsoring of donaties!

Met het beheer van het hertenkamp zijn natuurlijk kosten gemoeid.

Voor het voeren van de dieren en klein onderhoud/ gebruiksmaterialen ontvangen wij een bijdrage van de gemeente West Betuwe.

Voor extra zaken is de stichting geheel afhankelijk van donaties en sponsoring. Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage (sponsoring of donaties, op rekening: NL26 RABO 0303 4583 64 tnv Stichting Dierenweide het Hertenkamp), of in natura (als vrijwilliger, of door het beschikbaar stellen van bv. voer, goederen of diensten).

Het bestuur van Stichting Dierenweide ‘Het Hertenkamp Geldermalsen’ nodigt alle inwoners van Geldermalsen en omstreken uit om een bijdrage te leveren aan het behoud van het hertenkamp, om zo de continuïteit van het hertenkamp te waarborgen.

Meld u aan!

Wilt u ons steunen om het hertenkamp te behouden?

Stuur dan een e-mail en laat uw naam en contactgegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.

Contact

ANBI status

Stichting Dierenweide ‘Het Hertenkamp Geldermalsen’ heeft een ANBI-status (Algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat u als donateur gebruik kunt maken van bepaalde belastingvoordelen. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Zie http://www.belastingdienst.nl/

ANBI status

ANBI Status gegevens

Jaarverslag

Jaarverslag 2019
Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2021